Les Biblioteques Municipals, premiades en la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner

2 desembre 2016|Burjassot

Cada setmana, des de l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot es treballa perquè els xiquets i joves del municipi s’inicien en el món de la lectura, milloren el seu hàbit lector i tinguen consciència de la importància de llegir i d’estar en continu contacte amb el món dels llibres i de la literatura.

Tot açò, a través de la seua campanya d’Animació Lectora que, enguany, amb el projecte “Llegint, llegint…t’aniràs divertint”, ha resultat premiada en la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner que cada any impulsa el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la FEMP i la Fundació Coca-cola. Burjassot està així entre els 300 municipis espanyols premiats per la labor que, al llarg de l’any, realitza per a promocionar la lectura entre els més joves, a través d’una infinitat d’activitats d’animació lectora com els contacontes, lectures en veu alta, tallers, etc.

Com a premi, les Biblioteques Municipals de Burjassot rebran un lot de llibres seleccionats entre les novetats d’enguany i amb especial atenció als títols de caràcter infantil i juvenil.

La Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner està dirigida a biblioteques públiques de municipis de menys de 50.000 habitants i és un concurs que té com a objectiu premiar a aquelles biblioteques de municipis que duguen a terme un projecte únic que incloga accions d’animació a la lectura, l’eficiència i labor bibliotecària, la integració social en la seua comunitat, així com l’ús de les noves tecnologies.