Les Escoles Esportives Municipals arranquen el curs 2015/16 amb el període de matrícula

25 juny 2015|Burjassot

El nou curs esportiu de les Escoles Esportives Municipals, dependents de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, començarà a rodar dilluns que ve 13 de juliol amb l’inici de les matrícules per als majors de 16 anys.

Les matrícules de Gimnàstica de Majors, Pilates, Ioga, Gimnàstica de Manteniment, Tai txi, Iogalates i Zumba, novetat en aquest curs, podran fer-se efectives del 13 al 31 de juliol en el Poliesportiu Municipal. L’horari per a formalitzar les inscripcions de les citades modalitats, és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

Per poder realitzar la matrícula cal aportar l’original o una còpia del DNI/NIE de l’alumne/a. Es lliurarà una fulla de liquidació i es podrà pagar el preu del curs, 77’50€, amb targeta o en efectiu a través de la màquina de pagaments del Poliesportiu o acudint a l’entitat bancària indicada en la fulla. El curs de Gimnàstica de Majors de 60 anys té un preu de 35€.

En el cas dels cursos per a alumnes de 3 a 15 anys, els d’Atletisme, Tennis, Patinatge, Gimnàstica Aeròbica, Rítmica i Coreogràfica, Handbol, Rítmica, Waterpolo, Karate, Minibàsquet, Ball Esportiu, Futbol Sala, Bàsquet, Pre esport i Natació Sincronitzada, les matrícules es faran efectives de l’1 al 29 de setembre.

El preu de cada modalitat és de 52€, amb un 50% de descompte en cas de família nombrosa i bonificació especial del 100% per a les famílies nombroses especials. Per formalitzar la matrícula, a més del DNI/NIE de l’alumne/a o el del representant legal, cal aportar el Llibre de Família nombrosa vigent. En aquest cas, les matrícules també es realitzaran en el Poliesportiu Municipal, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

Tota la informació sobre el gran ventall d’horaris es pot consultar en el FULLET INFORMATIU que ha elaborat la Regidoria d’Esports, a la disposició dels ciutadans també en la web municipal, www.burjassot.org.