Les Escoles Esportives viuen una intensa i divertida vesprada d’exhibicions

14 juny 2016|Burjassot

Amb un Pavelló Cobert ple de veïns i veïnes disposats a gaudir d’una vesprada purament esportiva, les Escoles Esportives Municipals de Burjassot han celebrat les exhibicions dels seus cursos d’adults.

Les i els alumnes de gimnàstica de majors, manteniment, pilates, ioga, taichí, yogalates i zumba saltaven a la pista del Pavelló per a, acompanyats dels seus monitors i monitores, mostrar tot el que han après al llarg d’aquest curs en les seues diferents disciplines esportives.

Una vesprada d’allò més divertida, en la qual van estar acompanyats per l’alcalde de Burjassot, Rafa García i pel Regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, i en la qual els aplaudiments no van faltar des de la graderia de part de familiars i amics dels alumnes que van vibrar amb ells en les seues exhibicions, especialment en la de zumba que va fer que els palmells sonaren durant tota l’exhibició.

Aquesta setmana continuaran les exhibicions dels cursos de xiquets i, el dijous 16 de juny, serà la final de les Olimpíades Escolars amb una gran festa en el Poliesportiu Municipal en la qual no faltaran els inflables i els jocs d’aigua.