Les Falleres Majors de Burjassot signen en el llibre d’honor de l’Ajuntament

26 febrer 2015|Burjassot

Ja està tot preparat perquè diumenge que ve 1 de març les Falleres Majors de Burjassot, acompanyades dels seus presidents, visquen un altre dels emotius actes d’aquestes festes falleres del 2015. En aquest cas, les Falleres van a tenir el privilegi i l’honor de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament i, a més, rebran el tradicional mantó de la sederia burjassotense Camilo Miralles.

El dia començarà a les 12:30 hores en l’Ajuntament on, acompanyats de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, el Regidor de Falles, Manuel Mondragón Jiménez i el President de l’Agrupació de Falles, José Beltrán Sancho, tindrà lloc l’acte en el qual es nombra Faller d’Honor al màxim representant municipal.

Després d’aquest emotiu acte, i després del menjar de germanor de les tretze comissions al costat dels representants municipals, a les 18 hores tindrà lloc, també en l’Ajuntament, la recepció dels representants de les comissions i el lliurament del donatiu solidari que les 13 comissions han recaptat per a Nayra, dins de la campanya solidària Un latido para Nayra.

Una vegada lliurat el donatiu es procedirà al lliurament de mantons a les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils per part de la sedería Camilo Miralles i, seguidament, es procedirà al lliurament d’insígnies de l’Agrupació de Falles a les Falleres Majors.

El dia finalitzarà amb la firma en el llibre d’honor de l’Ajuntament dels màxims representants de cada comissió en les Falles del 2015.