Les Falles de Burjassot percebran 2.500€ després de la signatura del conveni amb l’Ajuntament

4 març 2015|Burjassot

El despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Burjassot ha reunit als representants de les 13 comissions falleres de Burjassot que, al costat de l’alcalde del municipi, Rafa García, han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i el manteniment de les festes falleres en el poble. En el moment de la signatura també van estar presents el regidor de Falles, Manuel Mondragón, i el President de l’Agrupació de Falles, José Beltrán.

Amb la signatura del conveni, cadascuna de les 13 comissions de Burjassot va a rebre 2.500€ per a, com s’ha assenyalat, promocionar i mantenir la festa fallera en el municipi amb el desenvolupament de diferents activitats a aquest efecte. A més, aquesta quantitat també contempla el pagament de l’assegurança de responsabilitat civil o el nomenament de l’alcalde com a Faller d’Honor, entre uns altres.

A més, amb la signatura del conveni, l’Ajuntament, o si escau l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, autoritza l’ús del Centre Cultural Tívoli, la Casa de Cultura, el seu Auditori i la Pinada al costat de l’Hotel d’Entitats, d’acord amb els espais i horaris sol·licitats per Registre d’Entrada. El mateix succeeix amb el Pavelló Cobert, el Poliesportiu Municipal i els camps de futbol de les Oliveras i del Díaz Pintado. En aquest cas, igual que si fan ús dels centres socials municipals, la sol·licitud serà en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament.

Per la seua banda, les comissions es comprometen a participar en l’organització dels actes en els quals es necessite la seua col·laboració per part de l’Ajuntament de Burjassot, a nomenar faller d’honor l’alcalde-President del Consistori i a incloure-ho en les seues publicacions com col·laborar dels mateixos.