Les matrícules de Conecta Joven s’inicien el 20 de juny

17 juny 2016|Burjassot

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, de la mà de l’Agència Jove, ha apostat, un estiu més, per seguir disminuint la bretxa digital dels majors del municipi gràcies al programa intergeneracional Conecta Joven, oferint cursos gratuïts d’informàtica bàsica durant el mes de juliol en la Casa de Cultura.

Les matrícules, com s’ha assenyalat gratuïtes, poden fer-se efectives a partir del dilluns 20 de juny de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa, sol·licitant cita prèvia en www.burjassot.org/citaprevia, per telèfon en el 96 316 06 30 o acudint personalment al Servei d’Informació.

Enguany, els cursos de Conecta Joven i Alfabetització Digital es van a desenvolupar del 4 al 29 de juliol en diferents horaris, amb places limitades, en l’Aula d’Informàtica de la Casa de Cultura. Els horaris són de dilluns a divendres de 8 a 9:30 h, 9:30 a 11 h, d’11:00 a 12:30 h i de 12:30 a 14 h. El període de matrícula estarà obert fins a completar les 40 places que s’ofereixen.

L’IMCJB porta adherit al programa Conecta Joven des de l’any 2010, gràcies al conveni de col·laboració que manté amb Fundació Esplai. Aquesta adhesió ha permès que més de 400 majors del municipi hagen tingut l’oportunitat de tenir el seu primer contacte amb un ordinador i fins i tot amb les xarxes socials, iniciant-se també en la navegació per internet.

Unes classes que són impartides per joves voluntaris dels centres educatius de Burjassot que exerceixen de mestres durant el mes. Unes classes en les quals tant joves com a majors s’aporten, mútuament, coneixements no solament informàtics, sinó també de vivències i, en definitiva, de la vida.

La setmana vinent, els propis voluntaris que realitzaran les classes, eixiran al carrer per a difondre i informar d’aquest projecte en centres socials i altres punts del municipi.