Les matrícules de l’Escola de Música Los Silos comencen el 27 de juny

9 juny 2016|Burjassot

L’Agrupació Musical Los Silos, des de la seua Escola de Música, obrirà les matrícules per al curs 2016/17 dilluns que ve 27 de juny. Matrícules que donen l’oportunitat que, des dels més xicotets, de 0 a 3 anys, fins als més majors, tinguen la possibilitat de submergir-se en el món de la música i arribar a tocar un instrument.

L’oferta formativa de l’Escola de Música Los Silos inclou enguany estimulació musical primerenca, de 0 a 3 anys, música i moviment, de 3 a 7 anys, i llenguatge musical, a partir de 7 anys, incloent el preparatori i de primer a cinqué i la preparació al Conservatori.

Així mateix, també estan els cursos per a adults i els conjunts instrumentals, flauta, percussió i jazz. Sense oblidar els de instruments tals com el calaix flamenc, el fagot, la viola, l’oboè, el contrabaix, el clarinet o la tuba, entre molts altres.

Tota la informació sobre les matrícules pot consultar-se en administració de l’Escola, en el Passeig de Concepción Arenal, o bé enviant un correu electrònic a admin@edmlossilos.com.