Les matrícules per als cursos de la Piscina Coberta s’obrin el 2 d’agost

29 juliol 2021|Burjassot

Programación piscina
Piscina cubierta

Després de finalitzar les obres de millora de la instal·lació i garantint en tot moment el compliment de les mesures sanitàries marcades, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, a través de CEMEF, procedirà a l’obertura de la Piscina Coberta Municipal, el pròxim 1 de setembre.

CEMEF ha informat que es poden fer les matrícules de manera presencial des del 2 d’agost, amb Cita Prèvia, PUNXANT ACÍ en el propi edifici de CEMEF, en la c/ Mare de Déu dels Desemparats, 26, en horari de 9:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres, depenent de la franja horària triada. En el moment de la inscripció podran fer el pagament de la mateixa amb targeta o bé domiciliar-lo en compte bancari.

Enguany, la piscina coberta de Burjassot ofereix cursos de natació per a bebés, natació dofins, natació per a xiquets de 5 a 14 anys i per a adults, a partir dels 15 anys. Així mateix, també hi haurà cursos de natació per a la tercera edat, natació salut, i Aiguagim. Des de CEMEF també han assenyalat que estarà disponible l’accés al bany lliure que podrà ser amb bo de 10 o 20 banys o, directament, pagant el bany.

Els preus i els horaris de cadascuna de les modalitats assenyalades varien en funció de les sessions que es desenvolupen de l’activitat ja que, en el moment de la matrícula, es podrà triar entre un o dos dies. Aquests horaris poden consultar-se en la imatge de baix mentre que els preus poden consultar-se en la web de Cemef.

Programación piscina

Aquells usuaris de la piscina que l’any passat es van veure afectats pel tancament de la instal·lació a causa de la Covid-19, poden sol·licitar en CEMEF l’abonament de la part proporcional del curs o bo de banys lliures que tingueren arracada de gaudir. Hauran d’aportar el tiquet de pagament o el bo del qual cal fer l’abonament.