Les portes de l’IMCJB s’obrin per a descobrir els cursos del Centre de Formació Les Sitges

2 juny 2016|Burjassot

Les aules dels diferents cursos que s’imparteixen en l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, dins del Centre de Formació Les Sitges, es van a obrir aquests dies, en diferents jornades de classes obertes, perquè els veïns del municipi coneguen de primera mà la formació que es rep en els mateixos i, per què no, practiquen també amb els seus alumnes.

Els primers cursos a donar el tret d’eixida a les jornades de portes obertes van ser els de flamenc, sevillanes i funky que van posar en escena, en el Tívoli, l’espectacle “De Cadis a París”, digne de les millors companyies.

El relleu l’agafaran els alumnes d’escacs i de guitarra que el dilluns 6 de juny, a les 17:30 hores en la Plaça i en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura realitzaran les seues classes obertes. Un dia més tard, el dimarts 7 de juny, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de l’àrea d’Arts Plàstiques, en la Sala A, i en la Cafeteria Les Arts, i l’actuació del curs de Batukada, també en la Plaça de la Casa de Cultura. Serà a les 19 hores.

La dansa clàssica serà protagonista els dies 13 i 14 de juny a les 17:30 hores en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura tots dos dies. Per la seua banda, el grup de teatre de xiquets obrirà també el citat espai municipal el 13 de juny a les 17:30 hores i les alumnes de funky faran el propi el dimecres 14 de juny a la mateixa hora, però en la seua aula.

El teatre, de joves i adults, serà el protagonista de la vesprada del 15 de juny, ja que a les 17:30 i a les 19 hores, respectivament, es pujaran tots dos grups a les taules del Saló d’Actes de la Casa de Cultura. El 17 de juny tindran lloc, a les 17:30 hores, les classes obertes de música i moviment i d’un altre dels grups de funky.

El curs de cor serà l’encarregat de tancar les classes obertes del Centre de Formació Les Sitges 2015/16 el 23 de juny a les 18 hores en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura amb un concert en el qual interpretaran les peces assajades al llarg d’aquests mesos.