Les sol·licituds per als programes formatius de qualificació bàsica es podran presentar a partir del 8 de setembre

28 juliol 2016|Burjassot

Si fa uns dies l’Ajuntament de Burjassot, de la mà de CEMEF SLU, clausurava els programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) en un emotiu acte en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, en aquests dies, des de CEMEF, ja s’està preparant el nou curs 2016/17 per als citats programes.

Curs que començarà el 8 de setembre amb la presentació de les sol·licituds per a formar part dels PFCB, programes que constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l’alumnat que ha abandonat l’ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l’ESO. Les sol·licituds d’admissió es podran presentar fins al 13 de setembre en les instal·lacions de CEMEF, en el carrer Verge dels Desemparats, 26 de Burjassot.

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 15 de setembre i les definitives, després del període de reclamacions fins al 16 de setembre, ser faran públiques el 19 de setembre. Els dies 20 i 21 de setembre, els joves admesos hauran de formalitzar les matrícules.

L’objectiu d’aquests cursos, dirigits a joves d’entre 16 i 21 anys que no hagen obtingut el títol de Graduat en ESO, és el d’afavorir la inserció laboral i la reincorporació educativa de l’alumnat, reduint les seues dificultats d’accés a un lloc de treball, a través de l’aprenentatge d’un ofici i de l’adquisició d’actituds i hàbits laborables.

CEMEF duu a terme quatre especialitats de qualificació bàsica en la seua seu: el d’operacions de fabricació mecànica, el d’operacions de lampisteria i calefacció-climatització domèstica, operacions bàsiques de cuina i arranjaments i adaptacions de peces i articles de tèxtil i pell.