Les vacances de Pasqua seran molt divertides per als xiquets de Burjassot que s’apunten a la II Escola de Pasqua de l’IMCJB

3 març 2016|Burjassot

Després de l’èxit de la primera edició, que va reunir als xiquets de Burjassot entorn d’una infinitat d’activitats, enguany l’Institut Municipal de Cultura i Joventut (IMCJB) ha llançat de nou la seua Escola de Pasqua per als dies 29, 30 i 31 de març i 1 i 4 d’abril.

Uns dies en els quals els xiquets i les xiquetes, d’entre 4 i 12 anys, podran gaudir, en un ambient festiu i pensat per a ells, de jugar i participar en jocs i activitats diferents, adaptades als seus gustos, que els permetran viure les vacances de Pasqua d’una manera molt divertida, com a alternativa a les activitats d’oci d’aqueixa època de l’any.

L’horari de l’escola serà de 9 a 13:30 hores, però amb l’objectiu d’ajudar als pares i les mares a conciliar la seua vida laboral amb l’activitat, també hi haurà horari especial, de 8 a 13:30 hores i servei de menjador, de 13:30 a 15 hores.

El preu de l’Escola de Pasqua, en horari normal, és de 35€ mentre que en horari matinal, és de 42,50€. En el cas que els xiquets es queden al menjador, a tots dos preus caldrà afegir el cost del servei, 25€. Es realitzarà un descompte del 50% a les famílies nombroses, excepte en el servei de menjador.

Les matrícules per a l’Escola de Pasqua, limitades a 50 places, poden realitzar-se ja en la Seu Electrònica de l’IMCJB o bé, de manera presencial, en el Servei d’Informació de l’Institut, després de sol·licitar cita prèvia.

En el moment de formalitzar-la serà necessari aportar una fotografia grandària carnet del xiquet al qual es matricula, la fotocòpia del SIP, informació sobre qualsevol situació familiar o de salut que es considere d’interés, l’autorització per a la realització de les activitats, així com per a la publicació del material gràfic i, en el cas que així siga, el carnet de família nombrosa.