L’Escola d’Estiu 2015 de Burjassot arranca amb un rècord històric de matrícules

29 juny 2015|Burjassot

Un total de 447 xiquets i joves, d’entre 4 i 17 anys, han iniciat hui un mes de diversió i d’aventures amb l’arrencada de l’Escola d’Estiu, l’Estiu Jove i la Summer School. Tot un rècord de matrícules per a aquests tres projectes d’oci i temps lliure juvenil, organitzats des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha donat la benvinguda aquest matí, en l’Auditori de la Casa de Cultura, a tots els xiquets i les xiquetes matriculades, així com també als pares i familiars que hui acompanyaven als menuts en el seu primer dia. L’alcalde ha estat acompanyat de Mª Carmen Hortolano, regidora de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat i Benestar Social i regidora delegada de l’IMCJB, i d’Estefanía Ballesteros, regidora de Cultura i Joventut.

Amb el ritme de la música que han marcat tres monitors durant la inauguració, aquest primer dia ha servit per organitzar els diferents grups de xiquets i xiquetes, atenent a la seua edat, així com per resoldre dubtes i preguntes d’última hora de pares i responsables. A l’hora de l’esmorzar, prop de 500 xiquets ja gaudien de totes les activitats programades per a tot un mes de diversió amanit de música, l’eix temàtic de l’Escola d’Estiu 2015.