L’Escola Infantil Municipal de les 613 Vivendes tindrà línia en valencià el curs que ve

21 juliol 2016|Burjassot

A partir del curs que ve, 2016-2017, l’Escola Infantil Municipal 613 Vivendes oferirà una línia d’educació en llengua valenciana, pensant en tots aquells pares, mares i/o tutors que desitgen que els seus xicotets comencen a donar els primers passos d’ensenyament, aprenent l’idioma valencià, de molt jovenet.

La iniciativa, impulsada des de l’Oficina de Promoció de Valencià de Burjassot (AVIVA), dirigida per Maria Viu i recolzada des de la Regidoria d’Educació, que dirigeix Laura Espinosa, farà que els xicotets aprenguen el valencià des del mateix moment que aprenen a parlar. Els adults responsables dels xiquets que estan pensant a matricular-los en aquest centre educatiu, i que havien demandat aquest servei, ja estan sent informats de l’obertura d’aquesta nova línia d’educació en valencià, de cara a la sol·licitud de la mateixa.

Des d’AVIVA, s’han destacat els avantatges del plurilingüisme, el qual ve a facilitar l’aprenentatge posterior d’altres llengües, enriqueix l’educació i estimula el seu desenvolupament intel·lectual, a més de millorar l’atenció i entrenar la memòria.

L’Escola Infantil 613 Vivendes de Burjassot està situada en la Carretera de Llíria s/n i el telèfon de contacte és el 96 364 14 03.