L’exposició dels Horts Escolars comença a rebre les seues primeres visites

20 maig 2016|Burjassot

Treballs cuidats, de sensibilització i de respecte a l’horta i al treball que es realitza en ella. Açò és el que es pot veure en l’exposició de tallers sobre els Horts Escolars que, fins al 27 de maig, es pot visitar en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

La regidora d’Educació, Laura Espinosa, ha inaugurat l’exposició al costat dels tècnics de l’associació “Sembra en saó”, encarregats de desenvolupar els Tallers d’Horts Escolars Ecològics i Jardineria Sostenible en els centres educatius del municipi, i a els alumnes del CEIP Fernando de los Ríos.

Els xavals li van explicar a Laura el treball que han realitzat al llarg de l’any en els tallers i, a més, van tenir l’oportunitat de gaudir de jocs realitzats pels tècnics de “Sembra en saó” que els van servir per a repassar tot allò que han après en els tallers.

L’objectiu d’aquesta exposició, a més de veure el gran treball realitzat pels xicotets de la casa, és el de crear espais de trobada i aprenentatge cooperatiu, a través d’unes activitats on l’alumnat de diferents centres educatius podran compartir les seues experiències en el projecte i posar en valor els aprenentatges obtinguts.

L’exposició es pot visitar fins al 27 de maig en la segona planta del Centre Socioeducativo Díaz Pintado en horari de 9 a 19 hores.