L’IES Comarcal corre per la Pau

31 gener 2017|Burjassot

Des de 1964 i per a commemorar la mort de Gandhi, el 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, reconegut per la UNESCO en 1993. I enguany, l’IES Comarcal, que engloba a alumnes de Burjassot, Godella, Rocafort i Massarrojos, ha celebrat aquesta jornada dedicada a l’educació per a la tolerància, el respecte i la solidaritat, corrent.

Així, l’equip de Mediació del centre ha organitzat la carrera solidària “Correm per la Pau”, que ha tingut lloc hui (30-01-2017), a les 13:30h, i el recorregut de la qual ha sigut el propi perímetre de l’institut. Per a la seua correcta i segura celebració, l’IES Comarcal ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Burjassot i de Protecció Civil. A més, una ambulància de l’empresa VEM ha estat present per a prestar els seus serveis durant el desenvolupament de la carrera si haguera sigut necessari, de manera desinteressada, per tractar-se d’una activitat benèfica.

La regidora d’Educació, Laura Espinosa, ha volgut estar en la línia d’eixida d’aquesta carrera que, a més, tenia un caràcter solidari ja que per a inscriure’s en la mateixa i participar era requisit necessari aportar un quilo, litre o paquet d’aliments no peribles, que aniran destinats a Càritas.

La carrera per la Pau ha tingut la participació oberta a alumnes, professorat, pares etc..i aquells que no han volgut calçar-se les sabatilles, han col·laborat com a personal voluntari en l’organització de la carrera i, per descomptat, malgrat no córrer, qualsevol podia aportar la seua contribució solidària en forma d’aliments.