‘Lightyear’ i ‘Elvis’ acomiaden la cartellera de juliol a la Terrassa d’Estiu

22 juliol 2022|Burjassot

Des de 27/07/2022 fins a 31/07/2022

La Terrassa d’Estiu de Burjassot, situada a l’Auditori de la Casa de Cultura, segueix endavant amb la seua programació estiuenca de cinema i, per a l’última setmana de juliol, del 27 al 29, acosta als espectadors i espectadores dues noves pel·lícules de molt recent estrena: Lightyear i Elvis.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a l’aire lliure a la Terrassa d’Estiu és de 4 euros i la taquilla, a l’Auditori de la Casa de Cultura, obri aproximadament mitja hora abans de l’inici de cada projecció. No obstant això, les entrades poden adquirir-se anticipadament en línia, en cultura.burjassot.org on, a més es pot consultar l’horari de les projeccions i la resta de la programació.

Lightyear, la pel·lícula de Pixar que compta els orígens estel·lars de Buzz Lightyear, l’astronauta real després del joguet de ‘Toy *Story’ arriba a la Terrassa d’Estiu, en dues sessions, el dimecres 27 i el dijous 28 de juliol, sempre a les 22.15 h. La pel·lícula, recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys, ens dona a conéixer la història del llegendari Guardià Espacial que acabaria comptant amb generacions de fans.

I del galàctic spin-off de Toy Story, la Terrassa d’Estiu saltarà, el cap de setmana, a submergir-se en el biopic del rei del Rock. Del 29 al 31 de juliol, amb sessions a les 22.15 h, arriba Elvis. Sota la direcció de Baz Luhrmann i protagonitzada per Austin Butler, la pel·lícula, no recomanada per a menors de 12 anys, explora la vida i la música d’Elvis Presley (Butler) a través del prisma de la seua relació amb el coronel Tom Parker (Tom Hanks), el seu enigmàtic manager. La història aprofundeix en la complexa dinàmica que existia entre Presley i Parker que abasta més de 20 anys, des de l’ascens de Presley a la fama fins a la seua fama sense precedents, en el context de la revolució cultural i la pèrdua de la innocència als Estats Units. I en el centre d’aqueix periple està Priscilla Presley (Olivia DeJonge), qui es va convertir en una de les persones més importants i influents en la vida d’Elvis.

La Terrassa d’Estiu donarà la benvinguda al mes d’agost amb la reposició de Padre no hay más que uno 3 (dimecres 3 i dijous 4) i Bullet Train, el cap de setmana del 5 al 7 d’agost.