L’IMCJB signa diferents convenis amb les associacions de Burjassot per a la cessió de les seues instal·lacions

30 març 2015|Burjassot

L’alcalde de Burjassot i president de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut (IMCJB), Rafa García, ha signat un nou conveni amb les associacions del municipi per a la cessió de les instal·lacions que gestiona l’IMCJB; signatura en la qual també ha estat present la vicepresidenta de l’entitat, la regidora Olga Camps, i el director de l’IMCJB, Antonio Collado.

La signatura dels convenis ha tingut lloc en el despatx d’alcaldia amb l’Agrupació Musical Los Silos, Amics de Sant Roc, Associació Teatral Paraules i Dones, Cor Ciutat de Burjassot, Entitat Cultural Valenciana “El Piló” i l’Associació d’Ames de Casa i Consumidors Tyrius de Burjassot. Amb la signatura d’aquest conveni, i amb l’objectiu de facilitar l’ús de les instal·lacions culturals del municipi, l’IMCJB confirma les dates d’utilització de les mateixes a partir de les sol·licituds presentades per aquestes. Així, les entitats tenen reservades les dates sol·licitades, després de l’estudi de la seua viabilitat, amb la suficient antelació per poder organitzar els seus esdeveniments.

En breu es procedirà també a la signatura dels convenis amb l’AV Nucli Antic i amb el Círculo Católico Sant Roque de Burjassot.