Arriba a Burjassot “El Reino del León ”, un musical per a rugir d’emoció

13 desembre 2021|Burjassot

Des de 26/12/2021 fins a 26/12/2021

Musical El reino del León (1)

Diumenge que ve 26 de desembre, a les 18h, tots els xiquets i xiquetes de Burjassot estan convidats al musical “El Reino del León” que arriba a l’Auditori de la Casa de Cultura de la mà de Fórmula Produccions. L’espectacle, que serà d’entrada lliure fins a completar aforament, és un tribut al musical “El Rey León ” amb l’essència de la història original, però amb una nova adaptació del guió, on els xiquets són els vertaders protagonistes de principi a fi, aconseguint així un xou d’una hora i quart plena de tensió, drama i sobretot molts riures.

L’argument és de tots coneguts. Conta la història del xicotet lleó que ha de convertir-se en el senyor del seu regne, malgrat tots els imprevistos que sorgeixen pel camí. Per sort no estarà sol, sinò que comptarà amb l’ajuda dels seus grans amics de la infància, els quals li acompanyaran durant la gran aventura de la seua vida.

Amb la direcció de Carlos Cabrelles, “El Reino del León” arriba a Burjassot com una cita imprescindible per als amants del gènere musical i familiar amb veus en directe, dotze actors i ballarins valencians sobre l’escenari, coreografies originals i la intervenció contínua del públic que acompanyarà les magnífiques cançons del mític musical juntament amb unes altres originals que faran cantar, ballar, riure i plorar d’emoció a tota la família.