Arriba SAVE THE TEMAZO, una combinació de teatre i circ, a caball entre realitat i ficció

2 novembre 2021|Burjassot

Des de 12/12/2021 fins a 12/12/2021

Save the temazo

Una ONG molt particular, creada i seguida per amants del so i que ho donen tot per la música farà parada a Burjassot, en l’aparcament de Les Palmeres concretament, diumenge que ve 12 de desembre per a oferir, al públic de totes les edats, un espectacle poc ortodox però, precisament per això, molt divertit i…frenètic. El col·lectiu F.R.E.N.E.T.I.C presenta el xou SAVE THE TEMAZO, una boja combinació de teatre i circ, a mig camí entre la realitat i la ficció. L’aventura escènica, gratuïta, tindrà lloc a les 12h i és en valencià encara que ja se sap que el llenguatge en les Arts Escèniques, i encara més en el món del circ, és universal.

Així, SAVE THE TEMAZO es presenta com una ONG que es troba investigant entre la música, les emocions i la festa en general, amb un objetiu clar: salvar els grans “temazos” musicals de hui i de sempre i reivindicar la importància que la música exerceix en les nostres emocions . Per a difondre tan noble labor, la delegació de circ d’aquesta frenètica organització està realitzant un vídeo promocional en el qual el públic haurà de prendre part del protagonisme. Entre mitjanes, grans i xicotets observaran, atònits i bocabadats, espectaculars acrobàcies en trapezis, números de dansa vertical i exercicis d’equilibris impossibles i tota una sort d’experiències en directe que fan posar en dubte la percepció habitual de la realitat.

Per a aquells i aquelles que vulguen indagar més en el moviment SAVE THE TEMAZO, poden visitar i bussejar en el seu web oficial. Allí, fins i tot, podran signar un manifest amb una clara i decidida declaració d’intencions: salvaguadar els grans “temazos” de la la nostra cultura musical. I Burjassot, decididament, ja s’ha unit al moviment mundial SAVE THE TEMAZO!