Lloc de Vida, present en la VI Volta a Peu Solidària del CEIP Camí de l’Horta

26 abril 2023|Burjassot

LLOC DE VIDA- Abril 2023

A l’abril, les xiquetes i els xiquets de l’associació de Burjassot Lloc de Vida, al costat dels seus educadors i voluntàries, van participar en la VI Volta a Peu Solidària del CEIP Camí de l’Horta, que va entregar els diners recaptats a la protectora d’animals Modepran.

Per a Lloc de Vida ha sigut una activitat molt important, “ja que és una meravellosa oportunitat per a teixir xarxes de participació amb els agents socials i educatius del nostre entorn, generant així espais d’oci saludable per als xiquets, xiquetes i adolescents i les seues famílies”.

Aquesta activitat ha posat fi al segon trimestre del curs, en el qual els petits usuaris de Lloc de Vida han gaudit de manualitats, dinàmiques, activitats a l’aire lliure i un gran berenar faller, en la qual grans i menuts van gaudir del tradicional xocolate amb xurros.

Des de Lloc de Vida agraeixen al CEIP Camí de l’Horta que compta any rere any amb l’entitat per a col·laborar en aquest projecte i per a generar espais en els quals gaudir tots junts.