L’OMIC de Burjassot organitza una taula redona sobre les clàusules bancàries abusives

28 març 2017|Burjassot

Des de 30/03/2017 fins a 30/03/2017

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Burjassot (OMIC), dirigida per Roc Senent, regidor de Promoció Econòmica, ha organitzat per a dijous que ve 30 de març a les 19:30 hores en la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura, una taula redona sobre “Clàusules bancàries abusives”. En la mateixa van a intervenir tècnics de l’OMIC i de l’Oficina Municipal d’Habitatge, Intermediació Hipotecària i Lloguer Social (OVIHAS) i dos advocats especialistes en la matèria dels bufets Blanco Legal i Ibáñez Alcanyís & Associats. L’entrada és lliure i gratuïta.

Tal com ha explicat el regidor, Roc Senent, “ja sabem que l’OMIC no tracta específicament aquest tema, però ens interessava una acció com aquesta, que posarà fi als dubtes que la ciutadania puga tenir sobre aquest tema que, en ocasions, se’ns fa complex a nosaltres com a consumidors”.

Així, tant l’OMIC, com a entitat organitzadora, com l’OVIHAS, explicaran els serveis que donen a la ciutadania i la seua relació amb les clàusules abusives bancàries. Finalment, intervindran les dues persones representants dels bufets col·laboradors que exposaran els tipus de clàusules abusives i la seua experiència amb els clients que acudeixen amb aqueixos assumptes, així com els passos a seguir, bancaris i judicials, per a fer front a aquestes pràctiques no desitjables.