L’alumnat dels Tallers d’Ocupació de CEMEF celebren el Dia de l’Arbre

5 febrer 2018|Burjassot

CEMEF- Día del árbol 31-01-2018

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre, els alumnes i les alumnes treballadors dels Tallers d’Ocupació “E-burja: educació sostenible” i “Et Formem 613 Vivendes! de CEMEF ha participat, en el Parc de L’Eixereta, en una jornada educativa, en la qual també van participar diferents col·legis de Burjassot, així com l’alumnat dels Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFCB). 

L’alumnat-treballador de l’especialitat d’Activitats Auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria es va encarregar de preparar el terreny, les plantes i va ajudar als participants en el procés de plantat. A més, les alumnes-treballadores de l’especialitat d’Interpretació i educació mediambiental van realitzar la visita guiada al parc municipal amb els diferents grups a través de diverses dinàmiques, jocs i explicant curiositats sobre les diferents espècies que habiten en l’Eixereta.

Tots els participants en aquesta jornada educativa i mediambiental van poder conèixer les instal·lacions situades en el parc i participar en les labors de preparació de material vegetal i sembra de diverses plantes com estevia i murtes, per a celebrar, entre tots i totes, el Dia de l’Arbre 2018.