Els aplaudiments més bonics i sentits van omplir la Sala d’actes de la Casa de Cultura de Burjassot en l’homenatge a Esther Bernat

31 octubre 2023|Burjassot

Esther

La Casa de Cultura de Burjassot albergava dissabte passat un merescut, sentit i cuidat homenatge a Esther Bernat Agut per la seua gran aportació al món de la cultura del municipi. Homenatge realitzat per part de l’Ajuntament en un espai estimat per l’artista, com és la seua Casa de Cultura.

No cabia una agulla en la Sala d’actes, amics, familiars, veïnes i veïns del municipi…ningú va voler perdre’s este reconeixement a la trajectòria d’Esther que, emocionada durant tot l’acte, no va perdre el somriure ni les ganes d’aplaudir a cadascun dels artistes que, de manera desinteressada, es van pujar a l’escenari.

No hi ha paraules per a descriure tot el que es va sentir a la Casa de Cultura, tot el que es va transmetre en cada actuació i en cada paraula dirigida a Esther que, com no podia ser d’una altra manera, i de mans de l’Alcalde de Burjassot, va rebre una placa en reconeixement a la seua gran labor social i cultural.

Per a finalitzar l’acte, la mateixa Esther, després d’acompanyar al Cor al piano, va dedicar unes paraules a totes i tots els assistents. Paraules en les quals el “gràcies” va ser present de principi a fi per l’afecte sentit, el lliurament de tots i l’amor que se li va transmetre eixa vesprada i al llarg de tota la seua vida. Enhorabona, Esther.