Els centres escolars poden sol·licitar les Rutes per l’Horta en l’Oficina de Sostenibilitat

4 març 2020|Burjassot

Ruta Huerta Patrimonio hidráulico

Conéixer i reconéixer l’entorn de l’horta local pot convertir-se en una interessant eixida cultural per als alumnes dels centres escolars de Burjassot. Els seus tutors ja poden sol·licitar, en l’Oficina de Sostenibilitat Local, les Rutes per l’Horta per a aquest curs i també per al curs que ve, a defectes que els centres puguen organitzar el seu calendari d’eixides amb major antelació.

Les Rutes per l’Horta tenen una duració aproximada de dues hores i es realitzen caminant, amb eixida des de l’estació de metro de Burjassot, de dilluns a divendres i en horari coordinat prèviament entre l’Oficina de Sostenibilitat Local i els centres interessats.

Els passejos per l’horta local orientades a escolars, a través de diferents cultius i paisatges de la terra, tenen com a objectiu conscienciar als més joves sobre la importància del treball en l’horta, dignificant així la professió agrària i promocionant el consum de productes de proximitat i de temporada.

Les Rutes per l’Horta estan limitades a 50 alumnes per centre i les sol·licituds han de formalitzar-se per registre d’entrada en el Servei d’Atenció al Ciutadà, indicant el centre escolar, així com el número i edat dels alumnes les dates triades, amb alguna alternativa per a facilitar la concreció de la Ruta.

Per a més informació o resolució de dubtes, es pot contactar amb l’Oficina de sostenibilitat en els telèfons 963649515/ 666475486 o en el correu electrònic agenda21@ayto-burjassot.es .