Els cotxes de la Policia Local de Burjassot es netegen i desinfecten amb ozó

7 abril 2020|Burjassot

limpieza vehículos PLB
Limpieza Vehículos2

Cada vegada són més les persones i empreses que, d’una manera o una altra, estan mostrant la seua solidaritat a Burjassot per a ajudar, en la mesura que siga possible i dins de les seues possibilitats, a suportar l’estat d’alarma. Des de les persones que estan cosint les màscares, passant per les que cedeixen les seues màscares de busseig o les que ajuden als seus veïns en la compra…cada qual posa el seu granet d’arena.

També hi ha empreses que estan ajudant als serveis públics perquè puguen treballar amb les màximes garanties de desinfecció i neteja. És el cas de Tallers Agaso, comerç burjassoter que, de manera desinteressada i altruista, està duent a terme la desinfecció de les instal·lacions de la Policia Local i de la seua flota de cotxes.

La desinfecció i neteja dels vehicles s’està realitzant amb ozó, que és un eficaç desinfectant natural que actua contra els fongs, bacteris, àcars, males olors, oxigena l’aire i el purifica, desinfectant, de manera ràpida i eficaç.

Es col·loca l’aparell ozonizador que es veu en la imatge a l’interior del cotxe durant un mínim de 10 minuts i, després d’aquest període, s’apaga el mateix i s’obrin les portes del vehicle perquè es regenere l’aire interior del vehicle. Amb aquesta senzilla acció, els cotxes queden desinfectats i preparats per a eixir de nou al carrer.