Els col·legis de Burjassot acullen les xarrades sobre educació vial impartides per la Policia Local

23 gener 2018|Burjassot

PLB- Charla educación vial Colegio San Miguel enero 2018

Quin és el comportament adequat com a passatgers en el transport públic, la importància de portar posat el cinturó de seguretat o de no usar el mòbil al volant…aquestes són algunes de les directrius que els alumnes i les alumnes dels centres educatius de Burjassot aprendran al llarg d’aquest curs. I ho  faran de la mà dels components de la Policia de Barri de l’Ajuntament de Burjassot, encarregats d’impartir les classes en els col·legis. 

La iniciativa de desenvolupar aquestes classes sorgia de la regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, amb l’objectiu que, des de les edats més primerenques, els xavals respecten les normes de circulació, coneguen el comportament que han de tenir quan viatgen en transport públic o les normes que, com a usuaris de la bicicleta, han d’adoptar.

Les xarrades que imparteix la Policia Local es divideixen en tres sessions, una per trimestre, impartint, actualment la segona, en la qual se’ls explica als menors el comportament adequat com a viatgers, ressaltant la importància del cinturó de seguretat i sistemes de retenció infantil i la prohibició de l’ús del mòbil en la conducció “i així ells són els que recorden als pares o mares les normes apreses en classe”, tal com han assenyalat des de Policia Local. Finalment se’ls explica també com viatjar en el transport públic amb seguretat. L’última de les xarrades serà la relacionada amb la circulació amb bicicleta. 

Tal com s’aprecia a la foto que acompanya aquesta informació, els alumnes i les alumnes del Col·legi San Miguel Arcàngel van atendre i van participar de manera molt activa en la xarrada impartida el centre.