Els col·legis de Burjassot reben dispositius anti entravessament

4 desembre 2017|Burjassot

dispositivos antiatragantamiento

Dins de les activitats de la I Setmana de Ciutat Educadora de Burjassot, organitzada des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa Pérez, els centres educatius del municipi, primària i secundària i les Escoles Infantils públiques, juntament amb l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i el Centre Social Isaac Peral, han rebut dispositius anti entravesament per a poder reaccionar davant els mateixos en els citats centres.

El dispositiu anti entravessament Dechoker, està dissenyat per a alliberar ràpida i eficaçment l’obstrucció en la via aèria, en cas d’asfíxia per entravessament en xiquets i xiquetes i en població adulta, com a mesura de primers auxilis.

El dispositiu requereix una breu sessió formativa sobre el seu adequat ús. Per aquest motiu, l’empresa Health Solutions, distribuïdora del dispositiu Dechoker, acudirà als centres educatius i a la resta de centres en els quals s’ha fet lliurament del dispositiu, per a fer-los lliurament del mateix i concretar l’acció formativa del seu ús.