Els comerços de Burjassot donen la benvinguda a l’estiu celebrant la seua “Nit Oberta”

19 juny 2019|Burjassot

Des de 28/06/2019 fins a 28/06/2019

Nit Oberta 28-06-2019

Ofertes, animació, sopars a la fresca…tot això i molt més és el que es trobaran les veïnes i els veïns de Burjassot divendres que ve 28 de juny quan el teixit comercial del municipi i l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a través de CEMEF SLU, en col·laboració amb l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot i l’Associació d’Hostalers de Burjassot (AHORA), celebre la seua tercera “Nit Oberta”.

Des de les 20 hores i fins a les 23 hores, s’obriran els establiments comercials de Burjassot que vulguen participar en aquesta gran iniciativa de foment del comerç local i oferiran rebaixes i descomptes als seus clients. A més, hi haurà actuacions musicals, animacions i espectacles i tot això s’acompanyarà amb bones tapes que posaran sobre els seus mostradors els establiments hostalers del municipi.

Els comerços interessats a participar en aquesta activitat, oferint alguna oferta especial per a aquest dia, poden posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica en el telèfon 96 316 02 50 o bé enviant la seua oferta a l’adreça de correu empreses4@cemef.com