Els comerços de Burjassot passen una setmana terrorífica per a celebrar Halloween

23 octubre 2017|Burjassot

Des de 23/10/2017 fins a 31/10/2017

Comercio Halloween

L’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, de la mà de CEMEF, ha llançat una campanya terrorífica per a celebrar Halloween entre els seus clients.

Així, del 23 al 31 d’octubre, l’Associació dóna l’oportunitat als seus clients de poder optar a un dels tres xecs de compra per valor de 50 euros que sorteja l’entitat. Participar en aquest concurs és molt fàcil, ja que tan sols cal lluir la disfressa més terrorífica i fer-se una foto amb ella en un dels comerços associats de Burjassot.

Des de l’Associació de Comerços i Servicis de Burjassot animen a la ciutadania a participar en aquesta nova iniciativa de foment del comerç local en la qual, a més poden guanyar un dels xecs regal. A més, des de l’entitat burjassotera han informat que el dissabte 28 d’octubre realitzaran un especial Botigues al Carrer Halloween en el qual els comerços eixiran al carrer i es podran trobar els millors productes de la temporada a preus molt competitius.