Els comerços de Burjassot ixen al carrer amb importants rebaixes

7 juliol 2017|Burjassot

Des de 08/07/2017 fins a 08/07/2017

Botigues al Carrer - Julio 2017

Són dies de rebaixes i els comerços de Burjassot volen que els ciutadans i les ciutadanes del municipi es beneficien dels recomanables descomptes que s’estan oferint en els establiments. Per açò, l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, ha organitzat una nova jornada de “Botigues al carrer”, que tindrà lloc el dissabte 8 de juliol. 

Així, amb aquesta nova jornada de promoció del comerç local, els comerciants de Burjassot volen agrair la fidelitat dels seus clients, mostrant i exposant els seus articles i productes, a preus rebaixats. Per la seua banda, els veïns i veïnes de Burjassot tenen per davant una jornada per a apostar pel comerç local i aprofitar per a adquirir moda, complements, alimentació, etc, a preus reduïts amb aquesta campanya de rebaixes que demà dissabte eixirà als carrers de Burjassot.

Una setmana més tard, i coincidint amb la celebració de la Ruta de la Tapa, el dissabte 14 de juliol, se celebrarà La Nit Oberta. De 20h a 23h, nombrosos comerços de Burjassot mantindran les seues portes obertes perquè els veïns i veïnes puguen gaudir d’una nit en la qual podran, d’una banda, beneficiar-se de les ofertes del comerç local i, per una altra, gaudir d’una nit de tapeo, tot amenitzat amb animació de carrer.

Més informació en la pàgina de Facebook, Comercio Burjassot i en CEMEF, 96 316 02 50 i en el correu electrònic empreses4@cemef.com.