Els comerços de Burjassot ixen al carrer per a donar la benvinguda a la tardor

18 setembre 2017|Burjassot

Des de 23/09/2017 fins a 23/09/2017

Botigues al carrer 23 de setembre

 

De la mà de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, comptant amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida pel Regidor Roc Senent, a través de CEMEF, els comerços de Burjassot eixiran al carrer el pròxim cap de setmana, concretament el dissabte 23 de setembre per a donar la benvinguda a la tardor. 

Dins de la campanya “Botigues al carrer” els comerços del municipi mostraran als veïns i visitants de Burjassot els productes que ofereixen en la nova estació de l’any. Productes nous, a bons preus que es podran adquirir en els comerços participants en la campanya. A més, la divertida Peppa Pig, acompanyada dels Minions, estarà també present en aquest matí tan especial per al comerç ja que, d’11 a 14 hores, es passejarà per a estar amb els xiquets i les xiquetes de Burjassot.

Una nova acció de dinamització del comerç local en la qual els establiments de Burjassot mostraran com, sense eixir del poble, es poden adquirir tots els productes que li fan falta a la ciutadania