Els comerços de Burjassot es transformen per a viure un Halloween molt terrorífic

17 octubre 2019|Burjassot

Des de 31/10/2019 fins a 31/10/2019

Logo Associació de Comerç i Servicis

La celebració del Halloween arribarà als comerços de Burjassot, carregada d’activitats i d’accions de foment del comerç local. Accions que comptaran amb el suport i la col·laboració de la regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament del municipi, dirigida per Rosa Coca, a través de CEMEF, i que es desenvoluparan per part de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot.

Així, d’una banda, els comerços que formen part de l’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot desenvoluparan la seua campanya d’Halloween amb diferents accions.

Des de l’Associació s’anima a tots els comerços al fet que decoren els seus aparadors amb la temàtica més terrorífica de l’any, sent la data límit d’inscripció el 24 d’octubre. L’associació, després de la deliberació del jurat, donarà un xec de 50€ al comerç guanyador perquè el puga gastar en qualsevol dels comerços associats.

A més, es realitzarà també un sorteig de tres xecs regal entre els clients que facen les seues compres en el comerç associat entre el 21 d’octubre i el 5 de novembre. Els bitllets que es facilitaran en cada comerç hauran de depositar-se en l’urna situada a l’Ajuntament. El sorteig tindrà lloc el 6 de novembre a les 12.00 hores.

La tercera part de la campanya de l’Associació de Comerç i Servicis serà la celebració d’una edició especial de “Botigues al carrer” que, com no podia ser d’una altra manera, se celebrarà el 31 d’octubre. Una edició on s’espera veure a molts xiquets disfressats passar pels comerços a demanar el seu “truco o trato”. En aquesta jornada tan especial, els comerços eixiran al carrer, hi haurà animació, xarangues i un tricicle repartint bosses i caramels per a l’ocasió.

A més, la disfressa més original que passe pels comerços, i que aconseguisca més “M’agrada” en el Facebook de l’associació, també es portarà un xec regal de 50€.