Els comerços de Burjassot ja poden adherir-se a la campanya del Bo Comerç

20 novembre 2023|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València, llançarà els Bons de Comerç 2023 la quantia dels quals serà de 50€, dels quals el Consistori aportarà la meitat, 25€. Amb esta aportació, la ciutadania podrà fer una despesa de 50€ en els comerços que s’adherisquen a la campanya, abonant la meitat a l’hora d’aconseguir el bo.

Els comerços interessats a adherir-se a la campanya, inclosos els llocs del mercat i del mercat ambulant dels dimecres, hauran d’inscriure’s des de hui, 20 de novembre de 2023, fins al 15 de desembre de 2023, mitjançant un formulari en el portal web habilitat per Cambra València, www.bonocomercioburjassot.com.

Esta iniciativa, posada en marxa des de la Regidoria de Comerç, dirigida per Rosa Coca, tenen com a objectiu promocionar el comerç local del municipi i, per a això, l’Ajuntament destinarà prop de 200.000€ per a incentivar la despesa en els negocis de proximitat de Burjassot, posant en circulació 3.575 bons.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García,  ha assenyalat que “amb esta nova campanya de dinamització, des de l’Ajuntament volem promocionar el nostre comerç, estimulant les compres durant el Nadal i en el període de rebaixes, dues dates en les quals sabem que s’augmenta el consum per part de la ciutadania i volem ajudar-la en la mesura de les nostres possibilitats. A més, Burjassot té un teixit comercial viu, amb una gran oferta de productes, cosa que fa possible que puguem fer totes les nostres compres sense necessitat d’eixir del municipi. El comerç local és un dels motors de l’economia de Burjassot i volem ajudar als comercianrs com a la ciutadania”.

El llistat d’establiments comercials adherits a la campanya on es podran utilitzar els bons per a compres i consum es publicarà en la web de la campanya, disposant cadascun d’estos establiments d’un distintiu que li identificarà com a tal.

Així, es posaran en circulació bons d’un valor nominal de 50€, dels quals 25€ els aportarà la ciutadania i els 25€ restants són una aportació directa de l’Ajuntament de Burjassot amb el que el valor del descompte serà del 50%.

Per a obtindre els bons, la ciutadania accedirà a la web de la campanya i, després d’introduir les seues dades, abonarà mitjançant targeta bancària la meitat del preu del bo desitjat. Una vegada adquirit el bo, la web li indicarà a partir de quina data podrà recollir el bo en l’oficina de Caixa Popular Burjassot (Carretera de Llíria, 130 baix). El termini per a l’adquisició de bons i la seua utilització per a la compra en els comerços participants serà de des del 15 de desembre de 2023 al 31 de gener de 2024 i en qualsevol cas fins a la fi d’existències.

Es reservarà un contingent de 175 bons per a la seua adquisició per les persones majors de 65 anys, els quals podran acudir, fins a fi d’existències, des del 15 al 30 de desembre, a les oficines de CEMEF SLU (carrer Mare de Déu dels Desemperats) número 26 baix. En este cas, s’haura d’aportar una fotocòpia del DNI i la compra del bo no podrà ser efectuada per una tercera persona. No s’admetran pagaments en efectiu.