Els comerços i serveis de Burjassot porten de viatge als seus clients, per Sant Valentí

9 febrer 2023|Burjassot

Campaña San Valentín Comercio Burjassot

L’Associació de Comerç i Servicis de Burjassot, juntament amb la Associació d’Empresaris de Burjassot vol portar a les veïnes i els veïns de Burjassot de viatge per a celebrar Sant Valentí. I quina millor i més fàcil manera de fer-ho que comprant en els comerços associats.

Totes aquelles compres o serveis rebuts en qualsevol dels comerços associats a les citades entitats entraran en el sorteig d’una escapada de luxe en qualsevol lloc d’Espanya.

Participar és molt senzill: les persones que compren o reben un servei en qualsevol dels comerços associats fins al 14 de febrer de 2023, hauran de realitzar una fotografia al seu tiquet, factura o justificant de compra. Aqueixa foto haurà d’enviar-se, juntament amb les dades personals, DNI i número de telèfon, mitjançant WhatsApp al número de telèfon 644 55 62 88.

Una persona podrà enviar tants tiquets com desitge i, quantes més compres realitze, més opcions tindrà de ser el guanyador o guanyadora del sorteig. Els noms dels guanyadors o guanyadores es donaran a conéixer el dimecres 15 de febrer a través de les xarxes socials de les entitats organitzadores que, una vegada més, compten amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Rosa Coca.