Els components del Club de Lectura de Burjassot gaudeixen de diferents activitats culturals

4 abril 2019|Burjassot

Actividades Club Lectura

Una vegada al mes, la Casa de Cultura de Burjassot acull la reunió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults. D’una manera amena i molt dinàmica, els seus components van donant la seua opinió sobre les lectures que cada mes engrandeixen la seua cultura literària.

Però, les activitats del Club, posat en marxa per l’equip de Biblioteques Municipals, no acaben ací ja que, en aquests mesos, també han realitzat eixides culturals per a continuar aprenent i coneixent, més si cap, el món literari.

Així, diferents membres del Club han assistit a la primera trobada “cara a cara” de Rosa Montero, escriptora i periodista, i de José Miguel Mulet, investigador i divulgador científic, en la qual tots dos van abordar el tema “Sobreviure a la posveritat”, en els “XATS a la Fundació. Nou cicle cultural per a la ciutat de València” que impulsen conjuntament els creadors del festival VLC Negra i la Fundació Bancaixa, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. D’igual manera, també van estar presents en la segona trobada amb Marta Robles i Susan Orlean.

A més, fa a penes unes setmanes, van realitzar també una ruta per l’horta de Burjassot i van tindre una visita guiada al Monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.