Els cursos de les Escoles Esportives Municipals comencen el 2 d’octubre amb el 90% de les places cobertes

27 setembre 2023|Burjassot

Escuelas Deportivas Municipales

A partir del dilluns 2 d’octubre, les instal·lacions esportives de Burjassot seran el punt de trobada de burjassoteres i burjassoters de totes les edats, els quals començaran un nou curs de les Escoles Esportives Municipals, una proposta d’oci i temps lliure, coordinada deesde la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez.

Els cursos d’enguany compten amb el 90% de les places cobertes, percentatge que es tradueix en més de 1.800 alumnes que podran practicar el seu esport preferit a un preu molt reduït. L’objectiu del consistori és facilitar l’accés a la pràctica esportiva de la ciutadania a un cost concorde a la seua economia familiar.

Quant a les modalitats esportives favorites de la població de Burjassot, el futbol sala, el tennis, el funky o la gimnàstica rítmica són les modalitats que més matrícules tenen de població infantil. En les modalitats d’adults, amb pràcticament la totalitat de places cobertes, taitxí, zumba o pilates són els cursos que més agraden a la ciutadania de Burjassot. 

El curs començarà el pròxim dilluns 2 d’octubre i s’estendrà fins al 21 de juny del 2024.