Els joves que compleixen 18 anys en 2022 ja poden sol·licitar el Bo Cultural Jove

27 juliol 2022|Burjassot

Bono Joven Cultura

Els i les joves nascuts l’any 2004, que hagen complit o vagen a complir 18 anys en 2022, poden sol·licitar el seu bo de 400 euros per a gastar en cultura fins al 15 d’octubre. Aquesta ajuda, creada pel Ministeri de Cultura, té la doble funció d’incentivar el consum cultural per part de persones que encara no tenen poder adquisitiu i donar suport a les indústries culturals.

Els beneficiaris podran donar-se d’alta a través de la web www.bonoculturajoven.gob.es, amb certificat digital o el sistema d’autenticació Cl@ve. Els joves que hagen complit 18 anys aquest 2022 ja poden sol·licitar, a través de la citada pàgina web, el Bo Cultural Jove: 400 euros destinats al gaudi exclusiu de productes i serveis culturals durant tot un any, des de la seua activació.

Una vegada donats d’alta en la web del Bo Cultural Jove i aportats les dades personals, es verificarà la informació facilitada i es posarà en marxa el tràmit administratiu. Superat aquest pas, el sol·licitant rebrà un correu de confirmació. Serà a partir d’aquest moment, quan quedarà activat el Bo Cultural Jove i el beneficiari comptarà amb un any per a gaudir dels 400 euros del programa.

El Bo Cultural Jove funcionarà amb una targeta de prepagament que emetrà Correus i que podrà tindre de manera virtual en el seu mòbil o de manera física. En aquest cas, podrà recollir-se en qualsevol oficina postal d’Espanya. Amb aqueixa targeta es podrà gaudir d’experiències i productes culturals.

El Bo funcionarà únicament en els establiments i empreses que formen part del programa per això, és imprescindible que les entitats i empreses del sector cultural de tota Espanya sol·liciten la seua adhesió.