Les millors estrenes tornen al Tívoli, en una nova temporada de cinema

22 setembre 2023|Burjassot

Des de 29/09/2023 fins a 01/10/2023

Los mercenarios 4

Amb la tardor recentment estrenada, el Tívoli de Burjassot dona la benvinguda a una nova temporada de cinema i, en el pròxim cap de setmana de transició entre setembre i octubre, dues noves estrenes arriben a la sala fosca del cinema local, situat en el número 50 del carrer Josep Carsí. Les entrades per a gaudir del cinema d’estrena a Burjassot tenen un preu únic de quatre euros i es poden adquirir telemàticament o en la taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció. Els dimecres, l’entrada té un preu de dos euros per a les persones majors de 65 anys.

La cartellera de la nova temporada del Tívoli s’obrirà amb el quart lliurament de la saga Los mercenarios 4 que, amb un total de cinc passes, tindrà les seues projeccions el divendres 29 i el dissabte 30 de setembre, a les 19.30 h i a les 22.30 h i també el diumenge 1 d’octubre, a les 19. 30 h. Sylvester Stallone i Jason Statham tornen a protagonitzar aquesta quarta cinta de la saga d’acció en la qual ara, el veterà mercenari Barney “Esquizo” Ross i el seu equip d’estreles afronten un nou desafiament, en una trama carregada d’acció. Per a superar-ho i eixir airosos, hauran de recórrer al seu enginy, experiència i a la força bruta que sempre els ha caracteritzats.

Com a contrapunt a l’adrenalina de Stallone i els seus amics, arriba també al Tívoli el mateix cap de setmana la pel·lícula Vampiro al rescate, com a proposta familiar. Es projectarà el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre, a les 17 h. Es tracta d’una pel·lícula d’animació que presenta al Vampir Vladimir l’immortal. Eternament jove i sempre elegant, Vladimir no ha pogut trobar núvia en els últims tres-cents anys. Ha intimidat, segrestat i convertit en granotes a diverses princeses, però això no ha facilitat el festeig per al príncep de les tenebres. Mentrestant, tot el que la bella donzella Bàrbara la Valenta fa és lluitar contra els possibles pretendents en l’arena, pretendentes que només cobegen el seu dot. Però el Rei Llentilla va descobrir com arribar a Bàrbara, punt feble també de Vladimir.