Els Ninots més divertits es poden veure ja en la Casa de Cultura

2 març 2018|Burjassot

Des de 05/03/2018 fins a 13/03/2018

Inauguración Expo Ninot

Ni la pluja va ser impediment anit (1-03-2018) perquè les 13 comissions falleres de Burjassot isqueren ahir al carrer per a viure un acte més del calendari faller del municipi. En aquesta ocasió, els màxims representants de la festa burjassotera van participar, com a grans protagonistes de la nit, en la inauguració de l’Exposició del Ninot, que ja llueix en la Casa de Cultura. 

De mans de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, de la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i del president de l’Agrupació de Falles, Iván Heredia, es tallava la cinta que donava per oberta l’exposició per a donar pas a l’entrada de les 13 comissions del municipi. Una a una, van ser nomenades i es va imposar els reconeixements de l’Agrupació a cadascun dels representants de les mateixes.

L’acte es va tancar amb la interpretació de l’Himne de Burjassot i de la Comunitat Valenciana i amb un petit vi d’honor per als assistents.

L’exposició s’obrirà al públic el dilluns 5 de març i es podrà visitar, de dilluns a divendres, en horari de 16 a 20 hores, fins al 13 de març i, un dia després, el 14 de març, les Falles arreplegaran els ninots, els quals unes hores més tard lluiran en els monuments que es plantaran en el municipi.