Els xiquets de l’Esplai acamparan aquest estiu en Penyascosa

12 juny 2017|Burjassot

Campamento Esplai

 

El pròxim mes de juliol, els xiquets i les xiquetes, joves i monitors voluntaris de l’Esplai Les Sitges eixiran d’acampada per a gaudir de les seues vacances estivals en contacte directe amb la naturalesa. En aquesta ocasió, es desplaçaran fins al Campament Municipal de Mal Paso, a Penyascosa, província d’Albacete. L’eixida cap al Campament de Penyascosa serà el dilluns 17 de juliol i tornaran el diumenge 30 de juliol.

En aquesta ocasió hi ha dues modalitats de matrícula, tot el campament, els 14 dies, amb un preu de 174€ o una setmana, del 17 al 23 de juliol, amb un cost de 87€. En el cas de triar la segona opció, hauran d’arreplegar als xiquets el 23 de juliol en el propi campament. Els preus tenen un 50% de descompte per família nombrosa i un 100% per família nombrosa especial.

L’import de l’acampada es podrà pagar del 12 al 30 de juny a través de la web municipal, www.burjassot.org, o en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura de Burjassot, sol·licitant cita prèvia. Juntament amb l’import s’haurà de presentar, emplenada i signada, l’autorització pertinent que s’ha facilitat als pares i mares i una fotocòpia del SIP dels xiquets i les xiquetes que no siguen de l’Esplai Les Sitges.

L’acampada té places limitades i està pensada per a xiquetes i joves d’entre 4 i 17 anys.