Els productes típics alemanys es donen cita a Burjassot en la seua I Oktoberfest del 27 al 29 d’octubre

23 octubre 2017|Burjassot

Des de 27/10/2017 fins a 29/10/2017

I OktoberFest

De la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida pel Regidor Roc Senent, a través de CEMEF, i de l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot), el municipi va a poder degustar els plats típics d’Alemanya en un cap de setmana molt internacional en l’antic Mercat Municipal. 

El cap de setmana del 27 al 29 d’octubre s’ha programat la I Oktoberfest. Festa de la cervesa en la qual, a preus assequibles, es podrà gaudir dels plats més saborosos de la gastronomia alemanya i, com no, de la seua beguda per excel·lència, la cervesa. A més, tal com han assenyalat els organitzadors, durant tot el cap de setmana tampoc no faltarà la música amb concerts espectaculars.

L’obertura de l’I Oktoberfest de Burjassot serà a les 19 hores el divendres 27 d’octubre i, a partir d’aqueixa hora, se succeiran les actuacions musicals que començaran amb Los Day&Nicht que passaran el testimoni, a les 22 hores, als Last Harvest.

El dissabte al matí seran els burjassoters de Contraband els que posen el ritme en l’antic Mercat a partir de les 12:30 hores per a, a les 18 hores, donar pas a La Peluquera. La programació musical de la vesprada/nit del dissabte es completarà amb Duros sobre cuerdas, a les 20 hores i amb Jam Brothers, a les 22:30 hores. No faltarà tampoc la música el diumenge al matí, sobre les 12 hores, amb Raúl i Marian i, al mig dia, a les 14:30 hores, amb Els Pojaztres, grup que tancarà les actuacions del cap de setmana.

Els hostalers de Burjassot tornen a unir-se per a oferir els millors productes als veïns del municipi en un cap de setmana en el qual tindran infinitat d’opcions gastronòmiques sense necessitat d’eixir de Burjassot. Una nova iniciativa de foment del comerç local.