Els pròxims 28 i 29 de setembre, Burjassot degustarà les millors tapes dels seus establiments hostalers

21 setembre 2018|Burjassot

Des de 28/09/2018 fins a 29/09/2018

Ruta de la tapa septiembre 2018

La XVII Ruta de la Tapa de Burjassot arribarà al municipi els dies 28 i 29 de setembre. Riques tapes, elaborades amb productes de qualitat seran les que puguen degustar els participants en la ruta que, una vegada més, té premi.

Aquest esdeveniment gastronòmic, que arriba de la mà de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF i d’AHORA Burjassot (Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot), comptarà amb la participació de 18 establiments hostalers del municipi dividits en dues zones.

  Ruta tapa2

Cada vegada que es deguste una de les tapes preparades per a aquesta gran nit, els establiments posaran un encuny en la cartilla per a, una vegada emplena la mateixa, amb dos segells de cada zona, depositar-la en l’urna que estarà situada en el Consistori on tindrà lloc el sorteig de tres sopars, per valor de 50€ cadascuna, que se sortejaran el 5 d’octubre a les 12 hores.

Una nit de degustació de saboroses tapes, elaborades amb els millors productes que donarà l’oportunitat de gaudir i conéixer els establiments hostalers de Burjassot.