‘Los que se quedan’, ‘Cazafantasmas’ i ‘Los niños de Winton’, estrenes del cinema Tívoli per Setmana Santa

25 març 2024|Burjassot

Des de 28/03/2024 fins a 01/04/2024

Entrem de ple en la Setmana Santa i, en conseqüència, el cinema Tívoli amplia la seua cartellera per als dies festius, de manera que hi haurà programació des del dijous 28 de març i fins al dilluns un d’abril amb quatre pel·lícules diferents que aniran desfilant per la pantalla gran de Burjassot: Los que se quedan, Cazafantasmas: imperio helado, Los niños de Winton i la reposició de Kung Fu Panda 4.

Les entrades per a gaudir de les millors pel·lícules d’estrena al cinema Tívoli tenen un preu de 4 euros i la seua compra anticipada es pot efectuar telemàticament, en la web del cinema. També es poden adquirir en la taquilla des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.

Los que se quedan és l’octau llargmetratge del cineasta Alexandre Payne qui, dos dècades després de ‘Entre copas’, torna a repetir amb l’actor Paul Giamatti. Tots dos han firmat una tragicomèdia intel·ligent, amb aires de road movie, que ens trasllada a un internat de Nova Anglaterra en el Nadal de 1970 i que tindrà les seues projeccions al cinema Tívoli el dijous 28, a les 20.15 h i el divendres 29, a les 19.30 h. No recomanada per a menors de 12 anys, la pel·lícula presenta al professor Paul Hunham (Paul Giamatti), qui no cau bé a ningú. Ni als seus alumnes, ni als seus companys, ni al director del col·legi on fa classes, als qui molesta la seua pompositat i rigidesa. Sense família i sense cap lloc al qual anar durant les vacacions de Nadal, Paul es queda en l’internat per a supervisar als alumnes que no poden tornar a casa. Al cap d’uns dies, només queda un alumne: Angus (Dominic Sessa), de 15 anys, un xic que sempre corre el risc de ser expulsat de l’escola pel seu mal comportament. A Paul i Angus se’ls unix la cuinera Mary (Dona’V  Joy Randolph), una dona afroamericana que cuida dels fills dels privilegiats i el propi fill dels quals va morir recentment a Vietnam. Da’Vine Joy Randolph ha guanyat l’Óscar a la Millor Actriu Secundària pel seu extraordinari paper en el film.

Dirigida per Gil Kenan, Cazafantasmas: imperio helado, quint lliurament de la franquícia Los Cazafantasmas i seqüela de Cazafantasmas: Más allá, arriba també al Tívoli amb aparença de convertir-se en la pel·lícula més taquillera de la Setmana Santa, amb un total de quatre projeccions a Burjassot: el divendres 29 i el diumenge 31 de març, a les 22.30 h i el dissabte 30 i el dilluns 1 d’abril, a les 19.30 h. En la trama, la família Spengler decidix deixar Summerville, i tornar al lloc on va començar tot, l’emblemàtica estació de bombers de la ciutat de Nova York, i ajudar als Cazafantasmas originals, que han desenvolupat un laboratori d’investigació ultrasecret per a portar la caça de fantasmes al següent nivell. Però quan el descobriment d’un antic artefacte deslliga una força maligna, els Cazafantasmas nous i antics han d’unir forces per a protegir la seua llar i salvar al món d’una segona Edat de Gel.

La cartellera de Setmana Santa del cinema Tívoli també inclou la passada de l’acabada d’estrenar Los niños de Winton, que es projectarà el dissabte 30 a les 22.30 h i el diumenge 31 de març, a les 19.30 h. L’incombustible Anthony Hopkins es fica en la pell de Nicholas ‘Nicky’ Winton, un jove corredor de bossa britànic que va ajudar a rescatar a centenars de xiquets jueus dels nazis en vespres de la Segona Guerra Mundial, amb l’ajuda de la seua mare. Un acte de compassió quasi oblidat durant 50 anys, i del qual Nicky viu turmentat pels fantasmes dels xiquets als quals no va poder rescatar, culpant-se per no haver fet més.

Finalment, el cinema Tívoli completa la seua cartellera de Setmana Santa amb la reposició de Kung Fu Panda 4, que tindrà les seues projeccions el divendres 28, a les 18 h i el divendres 29, el dissabte 30, el diumenge 31 de març i el dilluns 1 d’abril, a les 17 h. La següent setmana, encara de vacacions per a la població escolar, del divendres 5 al dilluns 8 d’abril, les pel·lícules que arriben al Tívoli són Els xicotets amors, La família Benetón, Freelance i El meu camí interior.