Els Reis Mags avancen la seua visita a Burjassot a les 18 hores i llançaran caramels sense gluten

14 desembre 2017|Burjassot

Des de 05/01/2018 fins a 05/01/2018

Cavalcada Reis Mags

La vesprada del 5 de gener és la de la il·lusió i els somnis a Burjassot. És la més especial de l’any per als xiquets de la casa i per a les seues famílies, ja que tenen l’oportunitat de veure a Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, als quals fins i tot poden donar-los en mà la seua carta amb les seues peticions. Una vesprada que es viurà, un any més en el municipi, amb l’esperit més festiu possible.

La principal novetat de la Cavalcada d’enguany, organitzada per la Clavaria de Sant Roc 2018 i amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, és el seu canvi d’hora. Atenent a les peticions de les ciutadanes i els ciutadans del municipi i pensant en la gran quantitat de llars que han de visitar Ses Majestats, enguany la Cavalcada començarà, des del carrer Mariana Pineda i la Plaça Sequera, a les 18 hores.

A més, la marxa de les carrosses pel seu recorregut habitual, passant per Carretera de Llíria, Rubert i Villó, el carrer Colom i la Plaça de l’Ajuntament, portarà amb si també novetats, ja que Ses Majestats tiraran caramels sense gluten, pensant també en els xiquets que són intolerants al mateix, perquè puguen també degustar els rics caramels. Així mateix, durant el recorregut es llançaran pilotes, borses de dacsa i estoigs, ja que, a l’arribada a la Plaça, cada xiquet i xiqueta que passe a veure als Reis i els lliuren la seua carta, s’emportarà una borsa sorpresa de regal i un peluix.

La Cavalcada comptarà també amb la participació de l’Agrupació de Falles, l’AV Mestre Lope, Festes de les 613 Vivendes, Capità Uribarry i Santa Gemma, l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot, l’Esplai Les Sitges, Penya El Coet, Junior MD Foc Verd, Agrupació Musical Los Silos i el Grup Scout Impeesa 243 Burjassot. Entitats que es brinden a ajudar en una data tan assenyalada perquè la il·lusió no dels xiquets i les xiquetes de Burjassot no falte.