Els Reis Mags recorreran els carrers de Burjassot el 5 de gener a partir de les 18 hores

20 desembre 2018|Burjassot

Des de 05/01/2019 fins a 05/01/2019

Cabalgata de Reyes

És la vesprada més especial de l’any. La vesprada en la qual la il·lusió i els somnis dels més menuts de la casa i també dels grans, inunden cada racó de Burjassot. La vesprada en la qual s’espera l’arribada de ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, els quals, cada any, no es perden la seua visita a Burjassot per a sorprendre i compartir una estona amb els seus veïns i veïnes.

Una vesprada que es viurà, un any més en el municipi, amb l’esperit més festiu possible i en la qual, els més ressagats, podran entregar les seues cartes en mà a ses Majestats, una vegada arriben a la Plaça de l’Ajuntament. I, no solament això, sinó que també rebran un regal de mans dels Reis.

Organitzada per la Clavaria de Sant Roc 2019 i amb la col·laboració de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, la Cavalcada començarà a les 18 hores, des del carrer Mariana Pineda i la Plaça Sequera.

A més, la marxa de les carrosses pel seu recorregut habitual, passant per Carretera de Llíria, Rubert i Villó, el carrer Colom i la Plaça de l’Ajuntament, portarà amb si també novetats ja que ses Majestats tiraran caramels, pilotes i estotjos, joguets igualitaris. Elements que també es llançaran en la Plaça de l’Ajuntament mentre s’espera als Reis. A més, a l’arribada a la Plaça, cada xiquet i xiqueta que passe a veure als Reis i els entregue la seua carta, també rebrà un detall.

La Cavalcada comptarà també amb la participació de l’Agrupació de Falles, l’AV Mestre Lope, Festes de les 613 Vivendes, Capità Uribarry i Santa Gemma, l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot, l’Esplai Els Sitges, la Penya El Coet, el Júnior MD Foc Verd i l’Agrupació Musical Los Silos.