Els racons més bells de Burjassot quedaran reflectits en les instantànies del Concurs Fotogràfic “Burjassot Turístic 2018”

23 març 2018|Burjassot

Concurs Fotografia

Amb l’objectiu de potenciar els recursos patrimonials de Burjassot, així com de posar en valor el patrimoni natural, ambiental, històric, urbà i de l’horta del municipi, l’Ajuntament de Burjassot proposa als amants i aficionats de la fotografia participar en el “Concurs Fotogràfic Burjassot Turístic 2018”.

La iniciativa, que parteix de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Mercats, dirigida per Roc Senent, pretén potenciar els llocs emblemàtics de Burjassot i donar a conèixer el patrimoni local a la ciutadania així com promocionar la imatge del municipi.

El concurs ja està en marxa i les fotografies podran entregar-se fins al 18 de maig. El certamen té una única categoria ja que poden participar en ell totes les persones que siguen majors d’edat. Així, els participants poden presentar un màxim de dues fotografies individuals, en suport físic cartró ploma o equivalent, preparades per a ser exposades.

La grandària de les fotografies serà de 20×30 cm, totes iguals i el lliurament de les mateixes es realitzarà, en mà i en sobre tancat junt amb una instància de l’Ajuntament de Burjassot, a l’atenció de la Regidoria de Promoció Econòmica, en el Registre d’Entrada del Consistori. Cada sobre haurà de portar un codi identificatiu de la fotografia i un títol. A més, hauran d’anar acompanyades d’un document a part, dins d’un altre sobre, on s’especificarà el codi identificatiu, la fotografia i les dades de la persona participant.

El guanyador del concurs, després de la deliberació del jurat compost per cinc persones expertes, es portarà un premi de 400 euros, el segon, de 300 euros i el tercer de 200 euros. Hi haurà també tres accésits amb un premi de 50 euros cadascun. 

Les bases completes del concurs poden consultar-se ACÍ.