Els sabors i l’art del sud arriben a Burjassot en la seua IV Fira de la Tapa Andalusa

4 abril 2018|Burjassot

Des de 13/04/2018 fins a 15/04/2018

Feria Andaluza

L’antic Mercat Municipal de Burjassot va a ser el punt de trobada per a veïns i visitants el cap de setmana del 13 al 15 d’abril. En aqueixos dies, de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF, i al costat de l’Associació d’Hostaleres Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot) i de l’Associació Andalusa A l’Andalus 25 de Burjassot el municipi va a acollir la seua IV Fira de la Tapa Andalusa. 

Programa d’actes

 

Un cap de setmana en el qual, com no podia ser d’una altra manera, les més riques i apetitoses tapes andaluses seran elaborades pels hostalers de Burjassot que, una vegada més, mostraran la gran qualitat dels seus productes i de la seua cuina. A més, no faltaran els espectacles, les actuacions en directe i, com s’ha assenyalat, la millor gastronomia.

L’èxit d’aquesta acció de foment del comerç local, que en cada edició rep centenars de visitants, ha fet que s’aferme en el calendari d’activitats hosteleras de Burjassot. Una ocasió única de gaudir dels millors manjares sense necessitat d’eixir de Burjassot.