Últims dies d’inscripció en els Tallers de la Casa de Cultura

26 setembre 2023|Burjassot

Talleres C.Cultura 23-24

Pròximament, els Tallers de l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, que s’imparteixen a la Casa de Cultura, iniciaran les seues classes. El termini de matrícula encara està obert i queden places lliures en diverses modalitats oferides per al curs 2023/2024. Les matrícules s’han de realitzar PRESENCIALMENT a la Casa de Cultura.

En el taller de Guitarra, queden places en el nivell avançat-mitjà i en el d’iniciació de xiquetes i xiquets, fins als 14 anys. En el taller de Teatre, queden places en el curs de joves actors, de 10 a 15 anys i en el de xicotets artistes, de 5 a 9 anys.

En arts plàstiques, hi ha places lliures en el grup 1 de Dibuix i Pintura infantil, mentre que en el àrea de Noves Tecnologies, queden places vacants en els monogràfics d’administració electrònica i signatura digital, Windows 10+ Processador de text i full de càlcul i en els d‘informàtica i internet per a majors.

Les matrícules poden realitzar-se en la segona planta de la Casa de Cultura, preguntant pel responsable del programa de Tallers.