Els Tallers de la Casa de Cultura consoliden les classes a distància

15 abril 2020|Burjassot

talleres casa cultura

Ja s’han complit prop de tres setmanes des que els tallers de la Casa de Cultura de Burjassot van modificar les seues rutines, davant la situació de confinament social, havent d’adaptar les seues classes presencials a les aules, a les classes virtuals des de les llars.

Ara, alumnes i professors gaudeixen d’uns dies de descans per les vacances de Pasqua, però la veritat és que les classes a distància ja s’han consolidat i l’alumnat continua rebent continguts, materials i lliçons, a través d’Internet, i en contacte directe amb els professors i professores de cada taller.

Així, en els dos tallers de Dansa Clàssica, en iniciació i Dansa Clàssica 1, els alumnes disposen ja d’una relació de vídeos que expliquen diferents moviments, mentre que en Ioga i Meditació, els diferents grups realitzen classes per Skype i, per a aquestes vacances de Pasqua, tenen per davant la lectura recomanada de “Los ocho miembros de yoga”, de Yama Niyama. Per part seua, els alumnes de Pilates també disposen, en la seua plataforma virtual, de vídeos que expliquen exercicis típics com el cent, el gat, la sirena o el balancí, entre molts altres.

En Teatre, els alumnes practiquen diferents activitats d’interpretació com el Joc dels contraris, l’Idioma inventat o tècniques d’imitació, a partir de vídeos explicatius que el professor penja en el canal de Youtube del taller.

En l’àrea d’Idiomes, el professor d’Inglés per a xiquets, ha facilitat als alumnes un enllaç oficial de la plataforma de Cambridge, per a poder fer activitats online, on es treballa fonètica i vocabulari, mentre que els alumnes i alumnes de Valencià, tant de nivell Mitjà com de nivell Superior, tenen a la seua disposició nombrosos exercicis, en Google drive, per a estudiar a casa.

I en el ram de les Arts Plàstiques els alumnes de Dibuix i Pintura estan aprofundint en la teoria i la pràctica de diferents continguts, com la paleta de color o com aconseguir els tons terra, a partir de les anotacions facilitades pel professor mentre que en Terrisseria, també a partir de vídeos explicatius, l’alumnat està aprenent a modelar una tetera.