Oberta la matrícula dels Tallers d’Oci i Temps Lliure de la Casa de Cultura

21 juliol 2022|Burjassot

Des de 14/09/2022 fins a 20/09/2022

Talleres

Amb el nou curs 2022-2023, arriba també l’oferta dels Tallers d’Oci i Temps Lliure de la Casa de Cultura que, cada any, ofereix l’Ajuntament de Burjassot, des de les regidories de Cultura i Joventut, que dirigeixen Estefanía Ballesteros i Javier Naharros. L’Ajuntament ja ha quadrat i aprovat el calendari d’aquest nou curs de Tallers que començarà amb el període de matrícules.

Així, tant la matrícula per als diferents cursos com les proves de nivell per als cursos d’Inglés començaran dijous que ve 1 de setembre i s’estendran fins al dia 20 del mateix mes. Hi haurà dues modalitats de matrícula. La matrícula telemàtica es realitzarà a través de la Carpeta Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot. La matrícula presencial podrà realitzar-se en  la Casa de Cultura, amb cita prèvia  que es pot sol·licitar ACÍ o telefonant al 96 316 06 30. L’horari de la matrícula presencial serà de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 17 h a 19.30 h, els dimarts i els dijous.

Pel que respecta a les classes, el nou curs dels Tallers 2022/23 començarà dilluns que ve 17 d’octubre de 2022 i s’estendran fins al 9 de juny de 2023.

Les formes d’abonament seran mitjançant el pagament electrònic si es realitza la matrícula telemàticament o través de carta de pagament emesa per l’Ajuntament, en el cas de la matrícula presencial. Les famílies nombroses podran beneficiar-se del 50% de descompte sobre el preu dels tallers i monogràfics, mentre que les famílies nombroses de categoria especial es beneficiaran del 100%.

Quant a les diferents disciplines i cursos oferits , hi haurà quatre cinc àrees amb diferents nivells i característiques: guitarra (iniciació, mitjà i avançat) teatre (quins actors, joves actors i adults) dibuix i pintura (infantil i adults), anglés (diferents nivells des de la iniciació de xiquets i adults fins als cursos per a la preparació del FCE) i Noves Tecnologies (cursos d’informàtica per a xiquets, monogràfics d’Internet per a majors, administració electrònica i signatura digital i un curs monogràfic d’accessibilitat a gestions d’Internet amb bancs, cites mèdiques etc…per a persones majors.

Totes les modalitats de cursos amb els seus respectius nivells, horaris i preus es podran consultar, pròximament, en http://cultura.burjassot.org/.